برای پیشگیری از آنفلوآنزا، توصیه های بهداشتی را جدی بگیرید
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رعایت نکات بهداشتی را برای پیشگیری از آنفلوآنزا مورد تاکید قرار داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان نیکوکار املش و به نقل از پایگاه
اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛
دکتر فردین مهرابیان- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان
اینکه شیوع ویروس آنفلوانزا در سال جاری، یک ماه زودتر از موعد (مهرماه) در کشور و استان
گیلان آغاز شده است، خاطرنشان کرد: این بیماری، از طریق انتقال ویروس به
دیگران منتقل می شود.
وی افزود: از ابتدای سال 98 تا پنجم آذر ، در استان گیلان حدود
1390 مورد بیمار مبتلا به آنفلوانزا در گیلان گزارش شده و 401 مورد
منجر به بستری شدند. از این تعداد 53 بیمار نیز مثبت و شش مورد فوتی که
بیماری زمینه ای داشتند، گزارش شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه یاد آور شد: در سال 97، از تعداد 1496
مورد مبتلا به آنفلوانزا منجر به بستری، 137مورد مثبت و 9 مورد فوتی
گزارش شد.
دکتر مهرابیان از شهروندان گیلانی خواست تا برای پیشگیری از
بیماری آنفلوانزا، نکات بهداشتی زیر را رعایت کنند:
-دستهایتان
رابا آب و صابون بشویید و یا با محلولهای ضدعفونی کننده تمیز کنید.
- حداقل دو
بار شستن دستها لازم است.
- به خاطر
داشته باشید که در حال حاضر آلودگی دست ها به ویروس یکی از دلایل انتشار سریع این
بیماری می باشد.
- از لمس
کردن چشم ها، بینی و دهان خودداری کنید، چون باعث انتقال ویروس میشود.
- اگر
علایم بیماری را داشتید به پزشک مراجعه کنید و تا وقتی تب شما قطع نشده در
خانه بمانید.
- عامل
بیماری روی دست 2 تا 8 ساعت باقی می ماند و به وسایلی که دست می
زنیم منتقل می شود.
- فاصله
حداقل یک متری را با دیگران حفظ کنید.
- از حضور
در مناطق شلوغ خودداری کنید.
- در صورت
داشتن علایمی نظیر تب، سرفه، گلودرد، سردرد، لرز، کوفتگی بدن احساس خستگی، همچنین
اسهال، استفراغ در بعضی از بیماران، به پزشک مراجعه کنید.
- افراد
مبتلا به دیابت، آسم، بیماری قلبی، زنان باردار، و افراد خیلی چاق در صورت
ابتلا به آنفلونزا احتمال بیشتری وجود دارد که دچار عارضه شوند و باید بیشتر
مراقب باشند.
نظر دهید