ثبت نام بیست و دومین دوره از عتبات دانشگاهیان آغاز شد
رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، از آغاز ثبت نام بیست و دومین دوره از عتبات دانشگاهیان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان نیکوکار املش؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی لبیک، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطهری پور،رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در نشست خبری بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان گفت: ثبت نام دور جدید بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان از ۲۷ بهمن ۹۸ آغاز شد. دانشگاهیان تا ۳ اسفند ۹۸ می توانند با مراجعه به سایت labbayk.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور افزود: قرعه کشی دانشگاهیان برای اعزام به عتبات در این دوره ۵ اسفندماه انجام می شود و هماهنگی های لازم با معاونت عتبات سازمان حج صورت گرفته است. اعزام دانشگاهیان از ۱۸ اسفند ۹۸ مصادف با ۱۳ رجب سالروز ولادت امیرالمؤمنین علی (ع) شروع می شود.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خاطرنشان کرد: اعزام ها تا ۲۷ فروردین ۹۹ مصادف با ۲۱شعبان ادامه خواهد داشت و با توجه به اینکه این دوره کمی با تأخیر آغاز شد، برای اعزام دانشگاهیان ۱۵۰ کاروان پیش بینی شده است که ۱۱۰ کاروان آن به صورت هوایی و ۴۰ کاروان به صورت زمینی اعزام خواهند شد.
وی تأکید کرد: توزیع کاروان ها به گونه ای بوده که همه استان ها از آن بهره مند شده و فضا برای حضور دانشگاهیان در ایام رجب، شعبان و نوروز در عتبات مهیا شده است.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور ادامه داد: هماهنگی با بانک طرف تعهد ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان صورت گرفته است و زائران هوایی سه میلیون تومان و زائران زمینی یک و نیم میلیون تومان می توانند بعد از ثبت نام، قرعه کشی و قطعی شدن اعزامشان با ارائه مدارک به بانک مذکور دریافت کنند.
وی با اشاره به هزینه ثبت نام در این دوره افزود: هزینه کاروان هوایی حدود چهار میلیون تومان و هزینه کاروان زمینی حدود دو میلیون تومان است و با توجه به اینکه در این دوره با محدودیت زمان مواجه بودیم، تمرکز خود را فقط بر روی اعزام کاروان های متأهل دانشگاهی متمرکز کرده ایم و در این دوره دانشجویان مجرد دختر اعزام نخواهند شد.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به برنامه های فرهنگی که در این دوره پیش بینی شده است، اشاره کرد و گفت: ما به دنبال ایجاد تحول و پویایی در برنامه های فرهنگی عتبات دانشگاهیان هستیم، بر همین اساس از ظرفیت رسانه و فضای مجازی در انتقال معارف دینی استفاده کرده و آن را مورد توجه قرار داده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور تصریح کرد: تقویت سایت لبیک از دیگر برنامه هایی است که در این راستا انجام شده است. ما همچنین در طرح همیار لبیک از زائران دانشگاهی خواسته ایم که سفرهای زیارتی خود را به صورت عکس، خاطره و دل نوشته ارائه کنند که در فضای مجازی منتشر شود.
وی افزود: با توجه به اینکه این دوره از اعزام با ماه های رجب و شعبان همزمان شده، سعی داریم با تغییر رویکرد، مطالبی با محتوای غنی ارائه کنیم. انس با قرآن، توجه به ادعیه و بهره گیری از فضای معنوی ماه های رجب و شعبان، تأکید بر معارف نهج البلاغه، آثار ائمه اطهار و به ویژه سیره سیاسی آنها در برخورد با حوادث اجتماعی از اهم برنامه هایی است که در این دوره به آن توجه شده است.
نظر دهید